Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

Rarita 2024 danek sika 120x90 NEWČasopis Svět myslivosti organizuje po piatich rokoch a pri príležitosti 25 rokov svojej existencie súťaž Rarita špeciál – daniel & sika, v ktorej budú súťažiť trofeje daniela škvrnitého, jeleňa sika japonského a sika Dybovského. Zúčastniť sa môže každý poľovník z Českej republiky a Slovenska, ktorý zašle do redakcie fotografiu svojho úlovku z čského alebo slovenského poľovníckeho revíru.

Trofeje sa opäť stretnú v jedinom kole, v dvoch kategóriách:
1. daniel škvrnitý
2. sika japonský a sika Dybovský
Hodnotiť ich bude zvlášť odborná porota a zvlášť čitatelia.

PRAVIDLÁ SÚŤAŽE „RARITA 2024 ŠPECIÁL – DANIEL & SIKA“
- Súťaže sa môže zúčastniť každý poľovník z Českej republiky a Slovenska, ktorý zašle (elektronicky či klasicky poštou) do redakcie Světa myslivosti fotografiu daniela alebo sika japonského či síky Dybovského s raritnou trofejou, ktorého ulovil v českom alebo slovenskom poľovníckom revíri,

– K fotografii súťažiaci pripojí nasledujúce údaje: svoje meno a priezvisko, názov poľovného revíru, v ktorom bol daniel alebo sika ulovený, dátum ulovenia, vek uloveného kusu a svoje kontaktné údaje (adresu, telefónne číslo, e mail).

– Súťaž má jediné kolo. Uzávierka prihlášok je 13. februára 2024.

– Vizuálne hodnotenie trofejí vykoná desaťčlenná porota. Porotcovia budú hodnotiť trofeje individuálne, každej trofeji udelia počet bodov na stupnici 1–10. Body udelené jednotlivými porotcami sa sčítajú. Víťazkou súťaže sa stane trofej s najvyšším bodovým súčtom. Výsledky budú zverejnené vo Světe myslivosti č. 4/2024.

– Svoju víťaznú trofej vyberú z kolekcie prihlásených trofejí aj čitatelia. Od 15. februára do 15. marca 2024 budú snímky všetkých prihlásených trofejí zverejnené na internetovej stránke www.svetmyslivosti.cz. Vo Světe myslivosti č. 3/2024 bude vytlačený kupón, ktorým budú môcť čitatelia hlasovať. Zvíťazí trofej s najvyšším počtom hlasov.

POKYNY NA ZASIELANIE FOTOGRAFIÍ TROFEJÍ
Snímky trofejí zasielajte buď elektronicky na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo poštou na adresu Lesnícka práca, s. r. o., nám. Smiřických 1, 281 63 Kostolec nad Čiernymi lesmi.
Pri každej snímke trofeje nezabudnite uviesť:
– meno a priezvisko lovca
– názov poľovného revíru, v ktorom bol daniel alebo sika ulovený
– druh poľovného revíru (voľná/obora)
– dátum ulovenia daniela alebo siky
– vek daniela alebo siky
– svoje kontaktné údaje (adresu, telefónne číslo, e mail)
Na lovcov víťazných trofejí čakajú atraktívne ceny.

Uzávierka pre prijímanie fotografií trofejí je už 13. februára 2024!

Rarita 2024 danek sika 120x90 NEW

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.