Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

CVPP 2022

 DSC3179 zmensenaSPK z poverenia MPRV SR a ministra Samuela Vlčana usporiadala v dňoch 18-21.8.2022 Celoštátnu poľovnícku výstavu „POĽOVNÍCTVO A PRÍRODA“ 2022, ktorá sa po prvýkrát uskutočnila v rámci najväčšej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy Agrokomplex. Podľa informácií agrokomplexu sa podujatia zúčastnilo viac ako 80 tisíc ľudí, čo je aj pre poľovníctvo neklamný znak, že ľudia a to nie len poľovníci, mali o našu výstavu veľký záujem. Dôkazom toho boli pavilóny F a A plné ľudí. I účasť na poľovníckych fórach - diskusiách na hlavnom pódiu v pavilóne F nás milo prekvapila, nakoľko hľadisko bolo takmer vždy obsadené.

1.miesto VITAZ jaroslav seleckyVyhodnotenie súťaže NAJ Abnormalita prebehlo dňa 21.8.2022 o 16,00 hod. na hlavnom pódiu v pavilóne F počas konania CVPP 2022.

Ďakujeme našim partnerom: O2 Bussines services, časopisu Poľovníctvo a rybárstvo, Slovenskému múzeu ochrany prírody a jaskyniarstva, Národnému lesníckemu centru, že prispeli hodnotnými cenami do súťaže NAJ Abnormalita, ktorú organizovala Slovenská poľovnícka komora spolu s redakciou TV relácie Halali.

Členovia odbornej poroty boli:

Ing. Tibor Lebocký, PhD. – SPK (predseda)
Ing. Marcel Lehocký, PhD. – LESY SR, š. p.
Ing. Jozef Bittara – VLM SR, š. p.
Ing. Oskár Takács – SOŠL Prešov
David Vaca – časopis Svět Myslivost
i

Prílohy:
Stiahnúť tento súbor (vyhodnotenie_sutaze_pptx_tv_podium.pptx)vyhodnotenie_sutaze_pptx_tv_podium.pptx[Prezentácia pre vyhodnotenie súťaže na pódium, pav. F]6366 kB
Stiahnúť tento súbor (VL_NAJ_Abnormalita_daniele.pdf)VL_NAJ_Abnormalita_daniele.pdf[VL - NAJ Abnormalita 2022, kategória daniele]491 kB
Stiahnúť tento súbor (VL_NAJ_Abnormalita_srnce.pdf)VL_NAJ_Abnormalita_srnce.pdf[VL - NAJ Abnormalita 2022, kategória srnce]496 kB
Stiahnúť tento súbor (VL_NAJ_Abnormalita_jelene.pdf)VL_NAJ_Abnormalita_jelene.pdf[VL - NAJ Abnormalita 2022, kategória jelene]488 kB
Stiahnúť tento súbor (VL_NAJ_Abnormalita_celkovo.pdf)VL_NAJ_Abnormalita_celkovo.pdf[VL - NAJ Abnormalita 2022, celkovo]535 kB

hubert.kvapkaPOĽOVNÍCTVO MÁ ZMYSEL! HUBERTOVSKÁ KVAPKA KRVI BOLA ÚSPEŠNÁ, ĎAKUJEME!

Len za necelé 4 hodiny času na Celoštátnej poľovníckej výstave s medzinárodnou účasťou "POĽOVNÍCTVO A PRÍRODA" 2022 prišlo darovať krv úžasných 23 darcov, ktorí sa rozhodli pomôcť darovaním toho najvzácnejšieho. Vhodných darcov bolo presne, z čoho mala radosť aj Národna transfúzna služba SR, pracovisko Nitra.

POZOR

Tí, ktorí nestihli prísť a predsa chcú stále pomôcť, môžu darovať krv už budúcu sobotu na 30. ročníku Celoslovenských poľovníckych slávností Dni sv. Huberta v kaštieli Múzea vo Svätom Antone od 8.00 hodiny.

Všetkým ešte raz veľmi pekne ďakujeme.

DSC 0299 zmensenaSME PRIPRAVENÍ! Už zajtra o 9,00 sa otvoria brány Agrokomplexu, slávnostné otvorenie výstavy Poľovníctvo a príroda je plánované v pavilóne F na 11,30 hod. V rovnakom pavilóne sa budú predávať aj katalógy pre tohtoročnú CVPP s tabuľkami, vyhodnoteniami odstrelu, fotografiami, aj sľúbenými QR kódmi a ďalším. Súčasťou katalógu je aj mapa-raster pavilónu pre lepšiu orientáciu, aby ste vedeli, čo a na ktorej stene visí.

A NEZABUDNITE! Len zajtra máte možnosť darovať krv v Hubertovskej kvapke krvi

Neostáva už nič iné, len prísť. Veríme, že si to užijete!

Štvordňový program a propozíie jednotlivých súťaží nájdete na hlavnej lište CVPP 2022.
Tešíme sa na stretnutie s vami.

cvpp22.jpgZažite skvelú atmosféru Celoštátnej poľovníckej výstavy s medzinárodnou účasťou
„POĽOVNÍCTVO A PRÍRODA“
už 18.-21.8.2022 na výstavisku Agrokomplex v Nitre

Slovenská poľovnícka komora z poverenia ministra pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky JUDr. Samuela Vlčana, usporiada v dňoch 18-21. augusta 2022 Celoštátnu poľovnícku výstavu s medzinárodnou účasťou „Poľovníctvo a príroda“, ktorá sa bude konať v rámci 47. ročníka medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy Agrokomplex v Nitre. Záštitu nad podujatím prevzala Medzinárodná rada pre poľovníctvo a ochranu zveri CIC. Spestrením podujatia je medzinárodná účasť poľovníckych organizácií z Čiech, Maďarska, Srbska a Bulharska. Hlavná časť výstavy bude prebiehať v pavilóne F a pokračovať v pavilóne A.

naj abnormalita zmensenaHlasovanie v súťaži NAJ ABNORMALITA je spustené prostredníctvom facebook-ovej stránky SPK! Súťaž organizujeme pri príležitosti konania Celoštátnej poľovníckej výstavy s medzinárodnou účasťou "POĽOVNÍCTVO A PRÍRODA" 2022 a jej propozície nájdete aj tu na našom webe po kliknutí na link.

Informácie v skratke o spôsobe hlasovania:

  • na FB môžete hlasovať za každú trofej abnormality, ktorá sa vám páči,
  • priamo na výstavisku môžete hlasovať len raz prostredníctvom nahlásenia čísla vašej vstupenky a svojho "favorita",
  • ďalšie body bude prideľovať ku každej trofeji odborná porota,
  • všetky pridelené hlasy sa následne sčítajú a určia sa výhercovia,
  • hlasovať je možné od 5-20.8.2022, v nedeľu 21.8.2022 - v deň vyhodnotenia súťaže už nie je možné hlasovať,
  • súťaž bude vyhodnotená za každý druh samostatne, následne celkovo a udelená bude aj cena poroty.

V Nitre na Agrokomplexe pracujeme už druhý týždeň na tom, aby sme bezpečne a esteticky zavesili všetky trofeje na Celoštátnej poľovníckej výstave s medzinárodnou účasťou "POĽOVNÍCTVO A PRÍRODA" 2022. Pozrite si v našom PIF ako to ide. My nemôžeme nič iné, len poďakovať všetkým, ktorí nám prišli pomôcť vo svojom voľnom čase...ĎAKUJEME

 

 

 

navrh partneri2 zmensenaSlovenská poľovnícka komora z poverenia ministra pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky JUDr. Samuela Vlčana, usporiada na základe § 42 ods. 1 písm. l a § 23 ods. 10 zákona č. 274/2009 Z. z. o poľovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, v dňoch 18-21. augusta 2022 Celoštátnu poľovnícku výstavu s medzinárodnou účasťou „Poľovníctvo a príroda“, ktorá sa bude konať v rámci 47. ročníka medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy Agrokomplex v Nitre.

Záštitu nad podujatím prevzala Medzinárodná rada pre poľovníctvo a ochranu zveri CIC a tiež minister obrany Slovenskej republiky Jaroslav Naď, ktorý prijal záštitu aj nad Medzinárodnou konferenciou na tému „Poľovníctvo ako služba občianskej spoločnosti“. Tá sa uskutoční v sobotu počas trvania výstavy v pavilóne K. Diskutované budú viaceré témy s medzinárodnými účastníkmi z Čiech a Maďarska. Medzinárodnú účasť priamo v pavilóne F zastupuje ČMMJ za Českú republiku, Maďarská poľovnícka komora a Maďarský poľovnícky zväz, Vojvodina zo Srbska a Bulharsko.

V júlovom vysielaní sme si pripravili "predvýstavný" špeciál k Celoštátnej poľovníckej výstave, ktorá sa uskutoční už 18-21. augusta 2022 na výstavisku Agrokomplex 🙂 V tejto relácii sa dozviete, čo všetko sa už na výstave urobilo, čo nás čaká a tiež ako vyzerala posledná poľovnícka výstava v roku 2016.

 

 

5Prípravy na CVPP neustále prebiehajú, preto nás prišli pozrieť kamaráti z Halali, aby sme vám priniesli reportáž, čo všetko takáto výstava obnáša, prečo sa trofeje musia ohodnotiť, ale tiež, na čo sa môžete na výstave tešiť. Aktuálne prebieha číslovanie trofejí s priradeným číslom z nášho Štatistického informačného, preto sa nemôže stať, že jedno číslo budú mať pridelené napr. dve trofeje. Sledujte nás.

insta rarita2Zapoj sa do súťaže NAJ ABNORMALITA. Súťaž už čoskoro oficiálne vyhlásime v rámci konania Celoštátnej výstavy "Poľovníctvo a príroda", ktorá sa, ako sme už dávnejšie informovali, uskutoční v dňoch 18.-21. augusta 2022 na výstavisku Agrokomplex v Nitre.

!!!POZOR!!! Zvoz trofejí je naplánovaný po jednotlivých okresoch už od 13. júna a bude trvať do 20. júna, takže ak sa rozhodneš svoju trofej prihlásiť do súťaže:

  • rýchlo ju prines do kancelárie OPK, v okrese ktorej bola trofej ulovená,
  • samozrejme aj s vypísaným štítkom trofeje (nájdeš ho v prílohe tu: https://bit.ly/propozicie_CVPP2022),
  • do kancelárie SPK pošli na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. peknú fotku trofeje, aby sme postupne ľudom mohli ukázať, na čo sa môžu po niekoľkoročnej odmlke tešiť.

Po termíne zvozu budeme jednotlivé abnormálne trofeje riešiť jednotlivo telefonicky alebo mailom, pretože keďže sa trofeje nehodnotia, do 15. júla máme na prebratie a zvoz ešte dosť času.

Propozície súťaže zverejníme už čoskoro webe www.polovnickakomora.sk v časti CVPP 2022.

LOGO CVPP 2022Vážení zástupcovia inštitúcií, užívatelia poľovných revírov, spolupracovníci, kolegovia,

zasielame Vám zápis a podrobné informácie z online porady vedúcich kancelárií a predsedov Obvodných hodnotiteľských komisií (ďalej len „OHK“) konanej k Celoštátnej výstave trofejí „Poľovníctvo a príroda 2022“, ktorá sa uskutoční v dňoch 18. - 21. augusta 2022 na výstavisku Agrokomplex v Nitre, počas medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy Agrokomplex.

Nahlásenie predbežného počtu trofejí K SPK a nahratie trofejí do ŠIS SPK do 6. júna 2022
Skompletizovanie zoznamu zlatých trofejí, označenie štítkami a príprava na zvoz do 10. júna 2022
Zvoz trofejí 13. - 20. jún 2022 
Hodnotenie trofejí Ústrednou hodnotiteľskou komisiou 11. - 15. júl 2022 
Hodnotenie trofejí Medzinárodnou komisiou CIC 14. - 15. júl 2022
CVPP Nitra 2022 18. – 21. august 2022 
Rozvoz  trofejí 24. – 28. august 2022  
Prílohy:
Stiahnúť tento súbor (priloha 3_online_porada_cvpp22.pptx)priloha 3_online_porada_cvpp22.pptx[Prezentácia z 1. online porady, CVPP 2022]3805 kB
Stiahnúť tento súbor (zapis_porada.pdf)zapis_porada.pdf[Zápis z online porady OPK/OHK]188 kB
Stiahnúť tento súbor (priloha2.docx)priloha2.docx[Potvrdenie o prevzatí trofeje, CVPP 2022]16 kB
Stiahnúť tento súbor (priloha1.pdf)priloha1.pdf[Príloha 1 - štítok trofeje]94 kB
Stiahnúť tento súbor (propozicie_cvpp_final_5,22.pdf)propozicie_cvpp_final_5,22.pdf[Propozície ZBER a ZVOZ trofejí, CVPP 2022]251 kB

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.