Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

drzme vodu 23Vzhľadom na dlhodobé suchá i vysoké teploty, ktoré pretrvávajú najmä v nížinách na Slovensku, ale i požatevný šok spúšťame opätovne iniciatívu #DRŽMEVODU, ktorú sme už v minulom roku iniciovali spoločne s redakciou TV Halali.

Naša kampaň s Halali #DRŽMEVODU, ktorú sme spustili minulý rok dosiahla veľký úspech. Poľovníci nám posielali fotky, ako budujú studničky, napájadlá, napájačky, vytvárajú jazierka, kaliská, čistia ich a dopĺňajú vodou v čase nielen tohtoročného enormného sucha. Bonusom sú aj fotografie voľne žijúcej zveri a vtáctva, ako využívajú vašu-našu pomoc.

Ďakujeme všetkým, ktorí nám zatiaľ zaslali svoje fotky a zapojili sa do našej kampane, pretože VODA JE ŽIVOT!

A vy pokiaľ máte akékoľvek fotografie z dopĺňania napájačiek ich budovania alebo života okolo nich, pošlite nám ich na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

PZ Mojmírovce

doplnanie_vody_mojmirovce23.jpgdoplnanie_vody_mojmirovce231.jpgdoplnanie_vody_mojmirovce232.jpgdoplnanie_vody_mojmirovce233.jpgdoplnanie_vody_mojmirovce234.jpg

OZ Zeleň

fotopasca_oz_zelen_1_zmensena.jpgfotopasca_oz_zelen_2_zmensena.jpgfotopasca_oz_zelen_3_zmensena.jpgfotopasca_oz_zelen_4_zmensena.jpgfotopasca_oz_zelen_5_zmensena.jpgfotopasca_oz_zelen_6_zmensena.jpgfotopasca_oz_zelen_7_zmensena.jpg

PZ Čataj

catay.jpgcatay_voda.jpgcatay_voda2.jpg

PZ Nemšová

drzmevodu_nemsova_1_zmensena.jpgdrzmevodu_nemsova_2_zmensena.jpg

 

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.