Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

den deti ocova haj23 12V mesiaci jún naše Poľovnícke združenie Očová – Haj pravidelne, už desaťročie, organizuje spoločenskú akciu pre deti pod názvom Jánsky deň. Nebolo ináč tomu ani tento rok, akcia sa konala 17. júna v priestoroch okolia našej poľovníckej chaty v lokalite Ďurečkin laz, Očová. Akcie sa zúčastnilo vyše 80 ľudí, z toho 39 detí, ktoré majú blízko k nášmu združeniu, či už ako deti, vnúčatá, príbuzní alebo známi našich členov, a to v zastúpení všetkých vekových kategórii, od batoľát až po takmer dospelákov. Celý deň bol venovaný hrám, zábave či súťaženiu, tí mladší súťažili, tí starší boli nápomocní pri organizácii. Súťažilo sa v rôznych poľovníckych aj nepoľovníckych disciplínach, ako streľba zo vzduchovky, streľba z praku, vodná pištoľ, streľba z posedu, spoznávaj prírodu, spoznávaj kynológiu, tvorivá činnosť, či skok vo vreci. Odmenou pre všetky zúčastnené deti bolo záverečné vyhodnotenie spojené s odovzdávaním medailí a vecných cien a darov, ktorým sa deti veľmi tešili. Celá akcia bola zabezpečená potrebným občerstvením a samozrejme aj chutným poľovníckym gulášom. Príjemné strávený deň v príjemnom prostredí a za pekného počasia utužil staré, či nadviazal nové priateľstvá medzi našimi deťmi a rok sa tešíme na ďalší ročník.

den_deti_ocova-haj23_1.JPGden_deti_ocova-haj23_2.JPGden_deti_ocova-haj23_3.JPGden_deti_ocova-haj23_4.JPGden_deti_ocova-haj23_5.JPGden_deti_ocova-haj23_6.JPGden_deti_ocova-haj23_7.JPGden_deti_ocova-haj23_8.JPGden_deti_ocova-haj23_9.JPGden_deti_ocova-haj23_10.JPGden_deti_ocova-haj23_11.JPGden_deti_ocova-haj23_12.JPG

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.