Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

polovnici detom klusov 13Poľovnícke združenie Hančov usporiadalo pre deti z miestnej MŠ a ZŠ v Kľušove poznávacie a zážitkové stretnutie „Poľovníci deťom“. Atraktívny program začal slávnostným nástupom  a poľovníckymi signálmi, deti sa oboznámili s  jednotlivými druhmi poľovnej zveri, s plemenami poľovných psov a poľovníckou kynológiou, s poznávaním drevín a poľovníckymi signálmi, užili si ukážky vábenia jelenej a srnčej zveri a streľbu  zo vzduchovky. Odmenou pre všetky zúčastnené deti bolo záverečné vyhodnotenie spojené s odovzdávaním medailí a vecných cien. Celá akcia  bola zabezpečená potrebným občerstvením a samozrejme aj chutným poľovníckym gulášom. Úprimné poďakovanie patrí všetkým, ktorí podporili túto akciu.

Ján Viskup

polovnici_detom_klusov1_1-1200.jpgpolovnici_detom_klusov1_2-1200.jpgpolovnici_detom_klusov1_3-1200.jpgpolovnici_detom_klusov1_4-1200.jpgpolovnici_detom_klusov1_5-1200.jpgpolovnici_detom_klusov1_6-1200.jpgpolovnici_detom_klusov1_7-1200.jpgpolovnici_detom_klusov_8.JPGpolovnici_detom_klusov_9.JPGpolovnici_detom_klusov_10.JPGpolovnici_detom_klusov_11.JPGpolovnici_detom_klusov_12.JPGpolovnici_detom_klusov_13.jpg

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.