Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

MŠ Meseország Veľké Úľany VIII zmensenaMinulý týždeň som mala príležitosť zdieľať svoje skúsenosti ako poľovníčka s malými škôlkarmi. Navštívila som MŠ Dolné Saliby a MŠ s VJM Meseország Veľké Úľany, kde som s radosťou hovorila o práci poľovníkov, zvieratách a dôležitosti ochrany prírody. Naša diskusia sa začala jednoduchou otázkou: "Čo robia poľovníci?" Snažila som sa im vysvetliť, že poľovníci nie sú len ľudia, ktorí lovia zvieratá, ale že ich práca zahŕňa aj starostlivosť o divú zver a ich prostredie. Rozprávala som im o tom, ako poľovníci pomáhajú udržiavať rovnováhu medzi populáciami zvierat a ich životným prostredím.

Nasledovala rozprávka o zvieratkách, ktoré môžeme stretnúť v našich lesoch a lúkach. Deti boli nadšené, keď som im hovorila o rôznych druhoch zvierat a ich jedinečných vlastnostiach. Spolu sme diskutovali o tom, ako môžeme chrániť ich životné prostredie a zabezpečiť, aby mali dostatok potravy a prístrešia. Nakoniec sme sa venovali dôležitosti ochrany prírody. Spoločne sme hovorili o tom, ako každý z nás môže pomôcť chrániť náš planétu tým, že budeme ohľaduplní voči prírode a zvieratám. Deti boli veľmi zanietené a sľúbili, že budú robiť svoj diel pre ochranu životného prostredia.

Bolo to nádherné a inšpiratívne stretnutie s detičkami, ktoré majú takú vášeň pre prírodu. Dúfam, že sa im podarilo získať trochu pochopenia a lásky k prírod,e a že sa budú podieľať na ochrane našej krásnej prírody aj v budúcnosti.

Monika Patócs Khernová

MŠ_Dolné_Saliby_III_zmensena.jpegMŠ_Dolné_Saliby_II_zmensena.jpegMŠ_Dolné_Saliby_IV_zmensena.jpgMŠ_Dolné_Saliby_I_zmensena.jpegMŠ_Dolné_Saliby_VIII_zmensena.jpgMŠ_Dolné_Saliby_VII_zmensena.jpegMŠ_Dolné_Saliby_VI_zmensena.jpegMŠ_Dolné_Saliby_V_zmensena.jpegMŠ_Meseország_Veľké_Úľany_III_zmensena.jpgMŠ_Meseország_Veľké_Úľany_II_zmensena.jpgMŠ_Meseország_Veľké_Úľany_IV_zmensena.jpgMŠ_Meseország_Veľké_Úľany_I_zmensena.jpgMŠ_Meseország_Veľké_Úľany_VIII_zmensena.jpgMŠ_Meseország_Veľké_Úľany_VII_zmensena.jpgMŠ_Meseország_Veľké_Úľany_VI_zmensena.jpgMŠ_Meseország_Veľké_Úľany_V_zmensena.jpg

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.