Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

Slovenská poľovnícka komora predĺžila zmluvu so súdnym znalcom v odbore Lesníctvo, odvetvie Poľovníctvo Mgr. Vladimírom Bádrom, PhD z Hradce Králové.
Po minuloročných veľmi dobrých skúsenostiach v poskytovaní služieb najmä na vyhotovovanie znaleckých posudkov v oblasti poľovníctva na určenie veku ulovenej zveri výbrusom stoličky/stoličiek zo spodnej sánky zveri, tzv. Mitchellovou metódou (prípadne lab. spracúvaním hryzákov Eidmannovou metódou), sa Slovenská poľovnícka komora rozhodla aj naďalej pokračovať s doktorom Bádrom a členom SPK tak poskyla výrazne nižšie sumy za poskytované služby.

Cena za vyhotovený znalecký posudok je 65 € a zahŕňa 3 hodiny práce, písomné vyhotovenie znaleckého posudku, minimálne 4 fotografie (2x čeľusť + min. 2x mikroskopické snímky) a tlač v dohodnutom termíne najneskôr do 21 kalendárnych dní od prevzatia zásielky.

Zmluva o poskytovaní služieb je uzatvorená na dobu určitú a to od 1.1.2018 do 31.12.2018.

Kontakt na súdneho znalca:
Mgr. Vladimír Bádr, PhD.
Na Strězině 1111 
500 03 Hradec Králové
tel. č.: +420 608 701 116
e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Súdny znalec Mgr. Vladimír Bádr, PhD. je zapísaný v zozname súdnych znalcov Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky od 23.10.2015.

Prílohy:
Stiahnúť tento súbor (zmluva_Badr_2018.pdf)zmluva_Badr_2018.pdf[Zmluva o poskytovaní služieb medzi SPK a súdnym znalcom Mgr. V. Bádrom, PhD.]1211 kB

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.