Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

SPK

Slovenská poľovnícka komora (ďalej len „SPK“) ako organizácia zriadená podľa § 41 zákona č. 274/2009 Z. z. o poľovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o poľovníctve“), 

ruší nasledovné strelecké podujatia plánované v termínovom kalendári r. 2020:

  • Majstrovstvá oblasti SPK v termíne: 6. a 7. júna 2020 pre Východ a Stred, Západ,
  • Majstrovstvá oblasti SPK v termíne: 13. a 14. júna 2020 pre Západ,
  • Vyhodnotenie ligových súťaží v disciplínach Malokalibrový štvorboj M-800, Oblúkové strelište OS-80 a Compak Sporting CS-100.

SPK odporúča svojim organizačným zložkám, zrušiť do odvolania plánované strelecké podujatia na okresnej úrovni (Majstrovstvá OPK), vzhľadom na opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky pri ohrození verejného zdravia s č. OLP/4085/2020 vydaného dňa 19.5.2020, ktorým podľa § 48 ods. 4 písm. d) zákona č. 355/2007 Z. z. sa všetkým fyzickým osobám, fyzickým osobám – podnikateľom a právnickým osobám zakazuje usporadúvať akékoľvek hromadné podujatia súťažnej športovej povahy.

Situáciu s vydávanými opatreniami budeme naďalej sledovať a o zrušení Majstrovstiev SPK v disciplínach Batéria B-100 a ďalších, ktoré nasledujú od mesiaca august, budeme osobitne podávať informácie na našom webovom sídle www.polovnickakomora.sk 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.