Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

fehova22Strávte celý deň na budapeštianskom výstavisku, stretnite sa s dlhoročnými poľovníckymi kamarátmi, kolegami rybármi, vystavovateľmi, navštívte sprievodné programy! Tohtoročná FeHoVa sa uskutoční v dňoch 17-20. februára 2022 v budapeštianskom Hungexpo.

Aj tento rok čaká poľovníkov zaujímavá výstava trofejí. Okrem výstavy Nadlera sa uskutoční i výstava vtákov v rámci centrálnej výstavy. Okrem rôznych druhov zveri venujeme samostatnú časť aj osobitne chráneným druhom živočíchov.

Originál monumentálneho diela Briana Jarviho, „African Menagerie“ je vystavený v jednom z najväčších amerických prírodovedných múzeí, ale jedna z iba 20 umelcom vytvorených reprodukcií bude vystavená na tohtoročnej FeHoVa.

Tento rok by oslávil 91 rokov grafik a maliar Róbert Muray, ktorého si pripomíname výstavou jeho diel.

Aké bolo poľovníctvo za posledných 140 rokov? Pri pohľade na fotografie OMVV (Maďarského poľovníckeho zväzu) si môžeme pripomenúť tie najzaujímavejšie a najkrajšie momenty minulosti.

Na poľovníckom pódiu budú na seba nadväzovať divácky obľúbené programy: ukážky hodnotenia trofejí, sokoliarstvo, kynológia, rady pre údržbu zbraní a pre manipulácie so zbraňou... V sobotu po predstavení a súťaži trubačov bude prebiehať X. ročník Medzinárodných majstrovstiev vo vábení jeleňov „FeHoVa Kupa“.

Milovníci zbraní nájdu vynovenú strelnicu Magnum, kde si môžu vyskúšať vystavený arzenál. Ak by ste radi vliezli do pokojnejších vôd a radšej čítali, knihy nájdete v stánku Knižného klubu, v stánku Hunor Webmagazin, Maďarského poľovníckeho magazínu alebo aj Klubu poľovníckych svetobežníkov, kde môžete okamžite požiadať o venovanie od spisovateľov.

Tradične bude v každom kúte výstaviska pripravený program pre rybárov, prívlač, trenažér a jazierko, no najväčším lákadlom bude tento rok obrie akvárium.

Na rybárskom pódiu sa budú premietať správy o skúsenostiach, prezentácie produktov, poradenstvo a vzdelávacie prezentácie a Energofish bude žrebovať extra ceny.

FeHoVu sa oplatí navštíviť aj nováčikom v rybárstve, keďže v stánku MOHOSZ na deti čaká rybárska škola a k dispozícii bude aj možnosť absolvovania rybárskej skúšky.

Príďte so svojou rodinou, priateľmi a kolegami!

Súbežné podujatie: IX. Medzinárodná výstava psov FEHOVA-MEOESZ

Predĺžené otváracie hodiny v piatok! Pre pohodlnejšiu a príjemnejšiu návštevu výstavy je FeHoVa otvorená 18. februára 2022 do 19:00.

Zľavnený nákup celodenného lístka v novej aplikácii HUNGEXPO a na stránke výstavy.

Členovia poľovných združení, lesníckych a rybárskych združení si môžu na výstavu kúpiť zľavnené skupinové vstupenky. Zľavové kupóny nájdete na stránke výstavy.

MÁV-START Zrt. A GYSEV Zrt. Ponúka 50 %-nú zľavu na príležitostnú cenu so spiatočným lístkom pre cestujúcich, ktorí cestujú na FeHoVa do staníc Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső a Kelenföld.

Covid-pasy, pravidlá vstupu:

Výstavu je možné navštíviť s Covid-Passom v súlade s platnými maďarskými predpismi. V zmysle nariadenia vlády zverejneného dňa 20.1.2022 sa od 15.2.2022 menia pravidlá platnosti bezpečnostnej karty potrebnej na vstup na podujatia.

Na FeHoVa spoločnosť Hungexpo bude kontrolovať platnosť covid-pasu návštevníka načítaním QR kódu pri vchodoch.

Viac informácií, podrobné programy, informácie o akceptácii  COVID pasu, zľave MÁV a online nákupe lístkov: www.fehova.hu

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.