Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

príloha č. 1Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky obnovuje možnosť požiadať o finančnú podporu za ulovenie diviačej zveri (zástrelné) vo vybraných okresoch SR. Cieľom podpory je finančne motivovať poľovníkov k intenzívnemu lovu diviačej zveri bez rozdielu veku a pohlavia, dosiahnutiu požadovanej denzity tejto zveri a ochrániť farmové chovy ošípaných.

O zástrelné môže požiadať užívateľ PR, ktorého prevažná časť sa nachádza v okrese uvedenom v prílohe č. 1 a 2 resp., ktorý spadá do územnej pôsobnosti okresného úradu v takto vymedzenom okrese:

a) vo výške 100 € za každého uloveného diviaka (bez rozdielu veku a pohlavia), 
b) vo výške 70 € za každého diviaka (bez rozdielu veku a pohlavia), uloveného v PR zaradenom do reštrikčného pásma II. alebo III., ktorý bol odstránený v spracovateľskom zariadení (kafilérii).

Zoznam okresov sa môže v priebehu roka meniť v závislosti od vývoja situácie.

Zástrelné môže byť poskytnuté za diviaky ulovené v období od 1. marca 2023 do odvolania za dodržania nasledovných podmienok uvedených v liste, ktorý nájdete v prílohe.

príloha č. 1

Prílohy:
Stiahnúť tento súbor (fotodokumentacia_zastrelne.pdf)fotodokumentacia_zastrelne.pdf[Fotodokumentácia - zástrelné 2023]1848 kB
Stiahnúť tento súbor (Príloha č. 2.pdf)Príloha č. 2.pdf[Zoznam okresov pre zástrelné, 2023]483 kB
Stiahnúť tento súbor (príloha č. 1.jpg)príloha č. 1.jpg[Mapa okresov, zástrelné 2023]3746 kB
Stiahnúť tento súbor (Zástrelné 2023_informácia pre užívateľov poľovných revírov + prílohy.pdf)Zástrelné 2023_informácia pre užívateľov poľovných revírov + prílohy.pdf[MPRV SR - Informácia o zástrelnom]446 kB

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.