Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

poloPre fanúšikov kampane Poľovníctvo má zmysel sme pripravili predaj limitovaných darčekových predmetov (tričiek, šiltoviek a ďalších). Stánok s propagačnými predmatmi kampane nájdete na nádvorí kaštieľa. Ak si chcete predmety Poľovníctvo má zmysel objednať vopred, môžete vyplniť elektronický formulár, ktorý bude pre nás záväzný. Následne si objednané predmety vyzdvihnete v propagačnom stánku bez čakania. POZORPLATBA BUDE MOŽNÁ LEN V HOTOVOSTI NA MIESTE PODUJATIA. Predmety si nemusíte objednávať vopred, ale nám to následne uľahčí prácu pri predaji a vám čas.

Predaj limitovaného počtu propagačných predmetov Poľovníctvo má zmysel bude po prvýkrát prebiehať na nádvorí kaštieľa Múzea vo Svätom Antone v sobotu dňa 31.8.2024 počas konania Dní sv. Huberta. Celý výťažok z predaja sa opätovne vráti do Mediálneho fondu a financie budú použité na propagačné aktivity poľovníctva na Slovensku.

Po vyplnení objednávky vám bude zaslaný potvrdzujúci e-mail s konečnou sumou za vami vybrané propagačné predmety.
Ak si predmety objednáte a DSH sa nezúčastníte, budeme riešiť následný predaj prostredníctvom dobierky, avšak až po skončení podujatia. 

POZN: Slogan Poľovníctvo má zmysel a jeho logo sú chránené ochrannou známkou a ich zneužitie sa trestá. Prípadné farebné rozdiely predávaného materiálu závisia od rozlíšenia a farebnosti vášho monitoru.

buff.pnghrncik_lyzicka.jpgpolo1.jpgsiltovka.jpgsnurka_krk.jpgtricko.jpgtricko_detske.jpg.jpgvak_snurka.jpg

 

HĽADAŤ

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Agrotrade 01

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD