Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

INFORMAČNÝ LETÁK 

SPK

Spustili sme informačnú kampaň „POĽOVNÍCTVO MÁ ZMYSEL“
Na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, YouTube a webovej stránke sme spustili kampaň „Poľovníctvo má zmysel“. Cieľom a prioritou je komunikácia ako k členskej základni, tak smerom von, k laickej verejnosti. Dotkneme sa tiež odpovedí na otázky mnohých členov, ktorí dodnes nerozumejú alebo nechcú rozumieť potrebe byť organizovaní v jednotnej a silnej organizácii zastupujúcej všetkých poľovníkov. SPK zastupuje  na celoslovenskej a hlavne na medzinárodnej úrovni všetkých poľovníkov, aktuálne v boji proti nezmyselnému zákazu olova, či dokonca zákazu poľovníctva v EÚ, v spolupráci so štátnymi orgánmi sme v boji proti AMO boli poverení distribúciou chladiarenských zariadení pre poľovníkov v nárazníkovej zóne s Maďarskom. Čo tu však dlho chýbalo, to bola jednotná komunikácia s laickou verejnosťou a pozitívna prezentácia poľovníctva na úrovni, ktorá je aktuálne najmodernejšia-prostredníctvom internetu a sociálnych sietí. Sledujte náš web v časti Aktuálne-Správy a informácie-MEDIÁLNE VÝSTUPY SPK! Viac sa dozviete vo videu, ktoré si pozriete na našom webe po kliknutí na plagát ------>

Plagat 01

NOVINKA-POĽOVNÍCKY INFOSERVIS!

Sledujte Poľovnícky infoservis, zdieľajte videá, šírte ich medzi svojich priateľov a známych, aby sa dozvedeli viac o tom, čo sa práve deje v našej komunite!

 infoservis

Národný kontrolný program pre Africký Mor Ošípaných u diviakov pre rok 2020-ZMENA! 

V prílohe po kliknutí na článok nájdete schválený kontrolný program pre AMO v diviačej populácii pre rok 2020.

Zmena, na ktorú chceme upozorniť nastala v množstve krmiva, ktoré môže byť prítomné na vnadisku. Z pôvodných 5 kg sa mení objem na 30 kg na mesiac na vnadisko.

Tiež musí poľovnícky hospodár pri vydávaní povolenia na lov zveri odovzdať poľovníkovi informačné letáky o AMO či biologických zásadách manipulácie s diviakmi.

Sledujte nás: fbjpgfacebook.com/polovnictvo.spk instagram 1581266 640 instagram.com/polovnictvo_ma_zmysel

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.