Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

SPK

INFORMAČNÝ LETÁK

SPUSTILI SME WEBOVÚ APLIKÁCIU PRE UĽAHČENIE PREDAJA DIVINY V KOŽI

WWW.PREDAJDIVINY.SK

pd

V snahe pomôcť s odbytom poľovníkom a záujemcom prišla SPK s myšlienkou vytvoriť webovú aplikáciu, ktorá by mala občanom Slovenska priniesť ľahšiu dostupnosť k tomu najzdravšiemu mäsu, k divine.

Štátna veterinárna a potravinová správa SR našu aktivitu víta a podporuje, nakoľko predaj diviny pre bežného spotrebiteľa nie je dostatočný. Využívaním aplikácie chceme dosiahnuť, aby spotrebiteľ nebol závislý na dovoze mäsa z voľne žijúcej zveri a farmových chovov zo zahraničia. Predajom diviny v koži „z dvora“ chceme zvýšiť záujem o túto potravinu u bežných spotrebiteľov, ktorí doteraz nemali možnosť zakúpiť si ulovenú zver v koži.

Aplikácia je plne prepojená s interným ERP systémom iDempier, Štatistickým informačným systémom SPK, ktorý disponuje databázou všetkých držiteľov poľovných lístkov a všetkých užívateľov poľovných revírov. Vďaka tomuto prepojeniu a verifikácie s IČO a číslom poľovného lístka je zabezpečené, že divinu nebudú môcť predávať súkromné osoby, ale len tí, ktorí majú na tento predaj oprávnenie a pre ktorých bol systém vytvorený.

V súčasnosti je v aplikácii registrovaných už 77 užívateľov poľovných revírov, zaznamenané sú prvé ponuky i predaje. Celá tlačová správa TU.

SPOLUPRÁCA SLOVENSKEJ POĽOVNÍCKEJ KOMORY V OBLASTI KYNOLÓGIE

Vážení priatelia poľovníci,  
dovoľujeme si Vám oznámiť, že Slovenská poľovnícka komora v rámci reklamnej spolupráce so spoločnosťou Euroben, s. r. o, ktorá je výhradným dovozcom krmiva pre psov značiek HAPPY DOG a EUROBEN, pre Vás pripravili zvýhodnenú ponuku pre odber krmiva menovaných značiek po registrácii na stránke dovozcu.

Okrem zvýhodnenej ceny, ktorú Vám ponúkame pri odbere krmiva, zároveň každou Vašou objednávkou prispievate na zabezpečenie vrcholových kynologických podujatí, ktoré pre Vás organizujeme. 
CENNÍK UŠITÝ PRIAMO PRE VÁS NA MIERU SI MÔŽETE POZRIEŤ V PRÍLOHE

Postup pre získanie zvýhodnených cenovýcpodmienok:

1.Odpovedajte na tento mail, alebo napíšte na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. s textom „ÁNO mám záujem o zaradenie“.    

2. Do svojej emailovej schránky dostanete odkaz k registrácii, kde po zaregistrovaní Vám bude automaticky nastavené cenové zvýhodnenie. Do poznámky pri registrácii napíšte „SPK“

POZNÁMKA: Ak už ste zaregistrovaní na HAPPYDOG.CZ alebo HAPPYDOG.SK, oznámte prosím túto skutočnosť tiež na tento email a my Vás preradíme pod „SPK“.

Všetky potrebné informácie a cenníky nájdete po kliknutí na link.

HD

 

Sledujte fb.jpg  facebook.com/polovnictvo.spk instagram 1581266 640instagram.com/polovnictvo_ma_zmysel
Prílohy:
Stiahnúť tento súbor (Cennik D2 SK 07 2020.pdf)Cennik D2 SK 07 2020.pdf[Cenník HappyDog 2, 2020]714 kB
Stiahnúť tento súbor (Cennik D1 SK 07 2020.pdf)Cennik D1 SK 07 2020.pdf[Cenník HappyDog 2020]715 kB

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.