Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

Bojničky3V rámci Vašej pripravovanej reportáže s názvom Čistá príroda = Čistý revír Vám v mene Poľovníckeho združenia Borina Dvorníky - Bojničky zasielam nasledujúce informácie
Naše PZ obhospodaruje kataster dvoch obcí (Dvorníky a Bojničky), preto sa brigáda zameraná na zber odpadu z prírody uskutočnila v dvoch termínoch. Spomínanú brigádu organizujeme už štvrtýkrát. Dňa 13.4. 2019 sa konal zber odpadu v katastri obce Dvorníky. Okrem našich členov sa jej zúčastnili aj dobrovoľníci, vrátane detí, dokopy približne 20 ľudí. Podarilo sa vyzbierať dva veľkokapacitné kontajnery odpadu najrôznejšieho druhu, hlavne starých pneumatík,paplónov a odpadu z domácností. Druhá časť zberu sa konala dňa 19.4.2019 v katastri obce Bojničky. zúčastnilo sa jej 10 členov nášho PZ, ktorým sa podarilo nazbierať traktorovú vlečku odpadu zloženého hlavne z pneumatík, starých častí automobilov a plastových fliaš.

V mene nášho poľovníckeho združenia by som rád touto cestou poďakoval všetkým zúčastneným a obom obciam za výraznú podporu a pomoc.

 

S pozdravom

Ing. Matej Miklovič
tajomník PZ Borina Dvorníky-Bojničky

 

 

Bojničky1.jpgBojničky2.jpgBojničky3.jpgDvorníky1.jpgDvorníky2.jpgDvorníky3.jpgDvorníky4.jpg

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.