Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

PZ HáJ 14 zmensenaZačiatkom roka 2021 po zverejnení výzvy SPK akcie s názvom Čistý revír = čistá príroda, ktorú vyhlasuje KPŽP SPK spolu s TV reláciou Halali. PZ Háj Kľúčové rozhodli podporiť túto akciu aj v našom revíri. Plagát a textovú prílohu z rozdelením jednotlivých lokalít s menami členov obdrťali členovia koncom februára 2021. Zber odpadu bol organizovaní na mesiac marec a apríl pokiaľ odpadky nezakryla nová vegetácia. Zberu odpadkov sa zúčastnilo 15 poľovníkov a 15 rodinných príslušníkov, dobrovoľníkov a pracovníkov mesta. Vyzbieraný materiál sa sústredil do vriec, alebo voľne na hromady. Potom v spolupráci s mestom Nemšová s verejnoprospešnými službami mesta tento nazberaný odpad bol traktorom odvezený na zberný dvor v Nemšovej. Boli ho 2 traktorové vlečky cca 1000 kg. Toto podujatie splnilo svoj účel, niektoré lokality v revíri sú určite čistejšie. V budúcnosti bude snaha zo strany poľovníkov zapojiť ešte viac dobrovoľníkov hlavne z mladej generácie.

František Begáň
člen PZ

PZ_HáJ_4_zmensena.jpgPZ_HáJ_5_zmensena.jpgPZ_HáJ_6_zmensena.jpgPZ_HáJ_7_zmensena.jpgPZ_HáJ_8_zmensena.jpgPZ_HáJ_9_zmensena.jpgPZ_HáJ_10_zmensena.jpgPZ_HáJ_11_zmensena.jpgPZ_HáJ_12_zmensena.jpgPZ_HáJ_13_zmensena.jpgPZ_HáJ_14_zmensena.jpg

 

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.