Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

zber odpadu Dobraniva 6Poľovnícke združenie „Päť vrchov“ Dobrá Niva (ďalej len „PZ“) v spolupráci s Obcou Dobrá Niva, Slovenským rybárskym zväzom MsO Zvolen, Spolkom dobronivských turistov, Športklubom Dobrá Niva, OŠK Dobrá Niva a žiakmi ZŠ s MŠ J.S.Neresnického Dobrá Niva ako každoročne sa aj tento rok dňa 01.04.2023 (sobota) zapojili do V. ročníka projektu, ktorý vyhlásila SLOVENSKÁ POĽOVNÍCKA KOMORA (Komisia pre poľovníctvo a životné prostredie SPK) a TELEVÍZNA RELÁCIA HALALI (RTVS) pod názvom Čistý revír = čistá príroda zameraný na čistenie extravilánu obce, t.j. zber komunálneho odpadu.

Na základe pokynov starostu obce a predsedu PZ  boli účastníci projektu rozdelení do 7-ich pracovných skupín, boli im určené lokality, rozdané plastové vrecia a pracovné rukavice. Okrem miest popri miestnych komunikáciách sa zber upriamil hlavne na poľovný revír a potok Neresnica.

Celkovo sa projektu zúčastnilo 83 zaregistrovaných občanov (z toho 27 členov PZ) a vyzbieralo      sa celkovo 568 kg komunálneho odpadu, ktorý sa následne umiestnil do veľkoobjemového kontajnera na Zbernom dvore Dobrá Niva. Konštatujeme, že vyzbieraného komunálneho odpadu je každý rok menej a menej, čo je pozitívny a potešujúci stav, lebo príroda si to zaslúži.

Ako poďakovanie na konci akcie bolo pre účastníkov zberu odpadov pripravené v kultúrnom dome malé občerstvenie.

Ján Slosiarik
predseda PZ

zber_odpadu_Dobraniva_1.jpegzber_odpadu_Dobraniva_1.jpgzber_odpadu_Dobraniva_2.jpegzber_odpadu_Dobraniva_2.jpgzber_odpadu_Dobraniva_3.jpgzber_odpadu_Dobraniva_4.jpgzber_odpadu_Dobraniva_5.jpgzber_odpadu_Dobraniva_6.jpgzber_odpadu_Dobraniva_7.jpg

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.