Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

zber odpadu dolne saliby 14 zmensenaDňa 01.04.2023 sa Poľovnícke združenie Nimród Dolné Saliby, s podporou obce Dolné Saliby, zúčastnilo akcie ,,Čistý revír = Čistá príroda".

Akcia bola propagovaná na sociálnej sieti, ale aj formou rozhlasu, vďaka čomu sa jej zúčastnilo približne 50 ľudí. Spoločne sa nám podarilo vyzbierať takmer 1350 kg odpadu. Táto pomoc nebola zameraná na poľovníkov, ani obec. Bola to pomoc prírode, z ktorej pochádzame a žijeme. Žiaľ, svojou bezohľadnosťou ju ničíme. Skutočnosť, že pri hlavnej ceste popri revíri smerom na Kráľov Brod bolo každých 50 metrov vyzbierané jedno plné vrece odpadkov, je znechucujúca. Svet by bol oveľa krajším, ak by si ľudia konečne uvedomili, že príroda nie je smetiskom! Musíme ju chrániť, zachovať a ona sa nám odvďačí svojou bohatou krásou.

Ďakujeme všetkým za spoluprácu!

Mgr. Ádám Prágai

zber_odpadu_dolne_saliby_2_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_3_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_4_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_5_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_6_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_7_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_8_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_9_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_10_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_11_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_12_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_13_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_14_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_15_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_16_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_17_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_18_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_19_zmensena.jpgzber_odpadu_dolne_saliby_zmensena.jpg

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.