Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

zber odpadu pribelce 19 zmensenaBrigádu na odstraňovanie smetí a odpadkov zorganizovalo PZ Podskala Príbelce s obcou Príbelce a ďašlími spoločenskými organizáciami v obci. Celkovo sa akcie zúčastnilo takmer 80 osôb, z toho 34 členov PZ. Hmotnosť vyzbieraného odpadu, z ktorého bol vyseparovaný kovovoý odpad, sklo a pneumatiky, ktorú odviezla spoločnosť Marius Pedersen a.s. na skládku odpadov bola 3,64 tony. Krásne sobotné dopoludne dňa 1.4.2023 uzavrel chutný poľovnícky guľáš, ktorý chutil starším aj mladším ročníkom. Krásnou akciou na ochranu príroda a vôd sme si pripomenuli svetový deň vody, ktorý bol 22. marca.

Ing. Tibor Čierny

zber_odpadu_pribelce_1_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_2_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_3_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_4_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_5_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_6_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_7_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_8_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_9_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_10_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_11_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_12_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_13_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_14_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_15_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_16_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_17_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_18_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_19_zmensena.JPGzber_odpadu_pribelce_20_zmensena.JPG

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.