Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

zber odpadu pzlipiny 2Koncom roka 2022 sme vytipovali ďalšie miesto v PR na ktorom bolo najviac ,,stôp“ po nezodpovedných, bezcharakterných, plytkých a prízemne zmýšľajúcich nižších formách života, ktoré by mali žiť niekde na okraji tej našej ľudskej. Ich terčom bolo okolie potoka o dĺžke cca 2 km v časti PR s názvom Hlybovec. 26.03.2023 nastal deň, kedy sme sa tieto stopy rozhodli navždy zmazať. Vzhľadom nato, že sa táto lokalita nachádzala v časti PR , ktorý poľovne obhospodaruje Hanušovská pracovná skupina, rozhodli sme sa požiadať o pomoc aj vedenie Mesta Hanušovce nad Topľou, ktoré nám na túto akciu poskytlo dva veľké kontajnery a po akcii zabezpečilo ich odvoz na skládku TKO v Petrovciach, ktorú prevádzkuje firma KOSIT a.s..

Aj zástupcovia firmy KOSIT nám vyšli  v ústrety a na túto akciu nám poskytli tiež dva kontajnery, PVC vrecia a zdarma zabezpečili ich odvoz a likvidáciu odpadu a to aj toho umiestnenom v kontajneroch Mesta Hanušovce n./T..Pozvánku na túto akciu zverejnilo Mesto Hanušovce n./T. v miestnom rozhlase. Ďalšiu pozvánku sme umiestnili na stránke Občan obce Petrovce. Akcie sa teda zúčastnilo viacero organizácii pôsobiacich v blízkom okolí, ale aj občanov z Hanušoviec nad Topľou. Naše PZ Lipiny Hanušovce nad Topľou teda ďakuje za úspech tejto akcie tímu zloženému z vedenia Mesta Hanušovce nad Topľou, vedenia firmy KOSIT a.s., Slovenskému rybárskemu zväzu skrz Miestnej organizácie rybárskeho zväzu z Hanušoviec n./T. pod vedením Petra Dvorského, Miestnej organizácie Slovenského červeného kríža z Petroviec, občanom mesta Hanušovce nad Topľou ako aj dediny Petrovce, majiteľom dopravných prostriedkov PV3S Matúšovi Rozkošovi a Pavlovi Mikulovi, ktorí neúnavne zvážali vyzberaný odpad ku kontajnerom. Nevieme koľko odpadu sme vyzberali, lebo tak ako v roku 2020 nás to vôbec nezaujímalo. Boli to ale štyri kontajnery a to najdôležitejšie pre nás ...Čistý revír čo sa rovná čistá príroda!

Ivan Gdovin

zber_odpadu_pzlipiny_1.jpegzber_odpadu_pzlipiny_1.jpgzber_odpadu_pzlipiny_2.jpegzber_odpadu_pzlipiny_2.jpgzber_odpadu_pzlipiny_3.jpegzber_odpadu_pzlipiny_3.jpgzber_odpadu_pzlipiny_4.jpegzber_odpadu_pzlipiny_4.jpgzber_odpadu_pzlipiny_5.jpegzber_odpadu_pzlipiny_5.jpgzber_odpadu_pzlipiny_6.jpegzber_odpadu_pzlipiny_6.jpgzber_odpadu_pzlipiny_7.jpgzber_odpadu_pzlipiny_8.jpg

 

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.