Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

zber odpadu PZ Lysec hosec23 3Poľovnícke združenie Lysec - Hôsec sa dňa 1.4.2023 spolu s KST t.o. pri TJ Belá-Dulice, obcou Belá-Dulice a Pozemkovým spoločenstvom Urbariát Belá, zapojilo do iniciatívy Čistý revír = Čistá príroda, ktorú už po piatykrát vyhlásila Slovenská poľovnícka komora a redakcia TV magazínu Halali. Viac ako 80 ľudí bolo rozdelených do pracovných skupín, ktoré sa vybrali zbierať odpadky z poľovného revíru Belá, ktorý sa nachádza v Národnom parku Veľká Fatra, konkrétne v Belianskej aj Jasenskej doline, v okolí ciest, priľahlých poliach, lúkach a v okolí turistickej rozhľadne. Ľudia vyhodili do prírody nespočetné množstvo kovového aj plastového odpadu, ktorý sme separovali do zakúpených vriec a komunálny odpad do pripraveného veľkoobjemového kontajnera. Spoločne sa nám podarilo vyzbierať takmer 10 ton rôzneho odpadu, o ktorého likvidáciu sa postarala obec.

Po akcii pre všetkých účastníkov prichystali poľovníci z Poľovníckeho združenia Lysec-Hôsec chutný poľovnícky guľáš z diviny, občerstvenie zabezpečil turistický oddiel z Belej-Dulíc. Na pamiatku dostal každý účastník ďakovný odznak a tí najmenší aj sladkú odmenu.

Veľké poďakovanie patrí starostovi obce, ktorý zabezpečil zvoz obecnými traktormi a následnú likvidáciu odpadu, rovnako všetkým účastníkom, turistom i poľovníkom a ich rodinným príslušníkom za účasť a pomoc na akcii. Sprievodné video z vydarenej akcie si môžete pozrieť na YouTube: 

 

Tomáš Maruna
tajomník PZ

zber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_1.jpgzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_2.jpgzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_3.jpgzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_5.jpgzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_6.jpgzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_7.jpgzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_8.JPGzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_9.JPGzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_10.JPGzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_11.JPGzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_12.JPGzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_13.JPGzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_14.jpgzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_15.JPGzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_16.JPGzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_17.jpgzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_18.jpgzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_19.jpgzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_20.jpgzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_21.jpgzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_22.jpgzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_23.jpgzber_odpadu_PZ_Lysec_hosec23_24.jpg

 

 

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.