Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

zber odpadu lutila 4Zber odpadu bol zorganizovaný v obci Lutila vyvesením plagátu /v prílohe /na tabuli oznamov obce Lutila a nástenke pred vchodom do predajne COOP Jednota štrnásť dní vopred. Akcia sa konala v sobotu 15.apríla so začiatkom o 8,00. V obecnom rozhlase bolo 3 dni vopred 3x vyhlásené o konaní akcie. Text vyhlásenia prikladáme. Chceli sme do akcie zapojiť aj ostatných občanov, ktorí chodia do prírody alebo sú spoluvlastníkmi urbárskych pozemkov.

Vyzbierali sme odpad v blízkosti cesty do obce Slaská a časť urbárskeho lesa Ludáň. Nazbierali sme 300 kg odpadu, ktorý sme odovzdali za prítomnosti starostu obce na zbernom dvore odpadu. Počasie nám z rána veľmi neprialo, pršalo, ale po ôsmej sa vyjasnilo. Akcie sa zúčastnilo jedenásť brigádnikov. Prišli všetci starí poľovníci, ktorí si zaslúžia pochváliť, že i napriek sťaženému pohybu urobili kus roboty v prospech prírody.

Ing. Dušan Hronský
PS UPS Lutila

zber_odpadu_lutila_2.jpgzber_odpadu_lutila_3.JPGzber_odpadu_lutila_4.JPGzber_odpadu_lutila_5.JPGzber_odpadu_lutila_6.JPGzber_odpadu_lutila_7.JPG

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.