Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

Zber odpadu PZ Nemšová rok 2023 zmensenaNa zbere bolo prítomných 9 členov PZ Nemšová, a cez 20 dobrovoľníkov z rôznych organizácií pôsobiacich v meste Nemšová.

Členovia PZ Nemšová a dobrovoľníci sa opäť zapojili do projektu čistý revír-Čistá príroda pod záštitou Slovenskej poľovníckej komory a televíznej relácie HALALI.

PZ Nemšová, občania Nemšovej a dobrovoľníci sa zapojili do II. ročníka zberu odpadu v Nemšovej a širokého okolia. Zber sa konal v 3 etapách v rôznych častiach mesta Nemšová. Po prvý krát sa pripojili k nám aj rybári - SRZ Obvodná organizácia č.4- Nemšová, OZ Kľúčikovo a základne školy z Nemšovej.

Tak ako aj minulý rok nesmeli chýbať pri zbere DHZ Nemšová (Hasiči) a skauti 117.zboru Sv. Františka z Assisi Nemšová/Horné Srnie. Spoločne sme vyzberali cez 3 tony rôzneho odpadu napr. pneumatiky, sklo,plastové fľaše, železo, elektro odpad, stavebný odpad...Sme radi že nového odpadu je menej a že o zber majú záujem aj deti.

Ďakujeme za spoluprácu a podporu; Skautom Nemšová, DHZ Nemšová(Hasiči), VPS Nemšová, členom PZ Nemšová, vedeniu mesta Nemšová, Rybárom z Nemšovej (SRZ), OZ Kľúčikovo, OZ Hubert Ľuborča,deťom a občanom Nemšovej, OPK Trenčín, OKO SPZ Trenčín a PZ Háj Kľúčové za pomoc pri zbere odpadkov.

Peter Prekop
tajomník PZ Nemšová

Dobrovolníci_na_zber_odpadu_V_Nemšovej_zmensena.jpgodvoz_odpadu_rok_2023_zmensena.jpgSkauti_z_Nemšovej_zmensena.jpgZber_odpadu_PZ_Nemšová_rok_2023_zmensena.jpgZber_odpadu_PZ_Nemšová_zmensena.jpgČlenovia_PZ_Nemšováhasičiskautidobrovo_lnici.jpg

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.