Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

zber odpadu ziar selce 5PZ Žiare Selce prijalo výzvu SPK „Čistí revír - Čistá príroda" a zorganizovalo brigádu v spolupráci OU Selce, Urbariátom Selce a Lesy SR. Zabezpečili sme plagáty, v obecnom rozhlase , na obecnej webstránke selce.sk ako aj na Facebook-u. Akcia sa konala 15.4.2023 a napriek neistého počasia sa zúčastnilo 70 ľudí. Podarilo sa nám z prírody vyzbierať cca 6 ton smetí. Kopa pneumatík a tri plné kontajnery smeti. Akciu hodnotím veľmi pozitívne. Po brigáde sme si spoločne dali poľovnícky guľáš a účastníci brigády sami proaktívne prisľúbili účasť na šiesty ročník akcie.

František Lizák
PZ Žiar Selce

zber_odpadu_ziar_selce_1.jpgzber_odpadu_ziar_selce_2.jpgzber_odpadu_ziar_selce_3.jpgzber_odpadu_ziar_selce_4.jpgzber_odpadu_ziar_selce_5.jpgzber_odpadu_ziar_selce_6.jpgzber_odpadu_ziar_selce_7.jpgzber_odpadu_ziar_selce_8.jpgzber_odpadu_ziar_selce_9.jpg

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.