Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

zber odpadu chotuc 26 zmensenaSPÁJAŤ SA PRE DOBRÚ VEC MÁ VŽDY ZMYSEL. Rovnako ako projekt ČISTÝ REVÍR= ČISTÁ PRÍRODA, ktorý podporili aj členovia z PZ Chotúč Mikušovce - Tuchyňa spolu s miestnymi záujmovými zložkami, ako sú športový klub, DHS, jednota dôchodcov a samozrejme pridali sa  malý aj veľký občania obce Tuchyňa, ktorá bola hlavným spoluorganizátorom. Začiatkom apríla sa zveľaďovacej brigády zúčastnilo spolu viac ako 45 ľudí a vyzbierali viac ako 5 ton rôzneho odpadu. Po skvelo vykonanej práci nechýbala ani odmena v podobe sladkej odmeny pre najmenších a skvelého občerstvenia pre veľkáčov.

Mgr. Monika Janíková
predseda OsK OPK Ilava

zber_odpadu_chotuc_1_zmensena.jpgzber_odpadu_chotuc_2_zmensena.jpgzber_odpadu_chotuc_3_zmensena.jpgzber_odpadu_chotuc_4_zmensena.jpgzber_odpadu_chotuc_5_zmensena.jpgzber_odpadu_chotuc_6_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_7_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_8_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_9_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_10_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_11_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_12_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_13_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_14_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_15_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_16_zmensena.jpgzber_odpadu_chotuc_17_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_18_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_19_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_20_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_21_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_22_zmensena.jpgzber_odpadu_chotuc_23_zmensena.jpgzber_odpadu_chotuc_24_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_25_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_26_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_27_zmensena.JPGzber_odpadu_chotuc_28_zmensena.JPG

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.