Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

 
 

lapas 15 zmensenaV sobotu 6. apríla sa poľovníci a dobrovoľníci z obce Malý a Veľký Lapáš stretli na poľovníckej chate vo viniciach, aby spojili svoje sily proti nelegálnym skládkam. „Lovu“ na odpadky sa zúčastnilo rekordných 48 občanov. Z toho takmer polovicu tvorila mladá, uvedomelá generácia, ktorej nie je jedno, v akom stave je naše životné prostredie. Deti počas tohto dňa boli príkladom pre väčšinu obyvateľov našich obcí a usilovne zbierali všetok odpad. Ich usilovná práca, bola odmenená nie len dobrým pocitom, ale aj chutným, divinovým gulášom.

Medzi „úlovkami“ sa našla klasika v podobe pneumatík, plastových fólií, či fľašiek a plechoviek. Medzi rarity patrila chladnička, rybárska stolička a množstvo pohárov so zaváraninami. Vyzbieraný odpad zaplnil 1 veľkokapacitný kontajner. Aj napriek deviatemu ročníku vieme, že naša misia stále nedospela do úspešného konca. PZ – Lapáš ďakuje za spoluprácu pri organizovaní obci Veľký Lapáš, no najväčšie poďakovanie patrí všetkým dobrovoľníkom, ktorí sa podieľali na samotnom čistení.

Hana Husárová

lapas_1_zmensena.jpglapas_2_zmensena.jpglapas_3_zmensena.jpglapas_4_zmensena.jpglapas_5_zmensena.jpglapas_6_zmensena.jpglapas_7_zmensena.jpglapas_8_zmensena.jpglapas_9_zmensena.jpglapas_10_zmensena.jpglapas_11_zmensena.jpglapas_12_zmensena.jpglapas_13_zmensena.jpglapas_14_zmensena.jpglapas_15_zmensena.jpglapas_16_zmensena.jpglapas_17_zmensena.jpglapas_18_zmensena.jpglapas_19_zmensena.jpglapas_20_zmensena.jpg

HĽADAŤ

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD