Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

 
 

malacan 76. aprila sa uskutočnila už tradičná spoločná brigáda, priateľov prírody.,, ktorej sa zúčastnilo 25 členov Polovnickeho združenia, 6 čakateľov na členstvo a 17 hosti. Chatár Joško" im na raňajky pripravil mastný chleba s cibulou, Stefan Czeilinger ponúkol vlastnou tlačenkou a oškvarkovou pomazánkou. Takto posilneni brigádnici vyzbierali odpadu za 3 kontajneri, do ktorých uložili separovaní odpad v množstve: 1255 kg pneumatik, 4095 kg objemového odpadu a 85 kg skla.

Okrem toho druhá skupina zabudovala zábranu pre zvýšenie ochrany lesa a zlikvidovali 3 nepotrebné polovnícke zariadenia zo zóny ticha". Tretia skupina zasadila 120 sadenic duba a čast z nich ochránili pletivom s nádejou, že vyrastené duby okrášlia lokalitu a ich plody-žalude obohatia jedálniček lesnej zveri. V neposlednom rade aj znižia migráciu zveri s rizikom dopraných nehôd a tiež škody na poľnohospodárskych plodinách.

Na záverečnom hodnoteni na poľovnickej chate najlepší brigádnici dostali pamätné tričká a všetci chutný poľovnicky guláš od majstra varešky Vlada Gašpara. Brigáda sa uskutočnila s podporou mesta Malacky a tiež organizácie TEKOS Malacky/ktorý vyzbieraný odpad odobral. Ďakajeme!

Výbor PZ Malačan

Milan Merc
tajomník PZ

malacan_1.jpgmalacan_2.jpgmalacan_3.jpgmalacan_4.jpgmalacan_5.jpgmalacan_6.jpgmalacan_7.jpgmalacan_8.jpgmalacan_9.jpgmalacan_10.jpg

 

HĽADAŤ

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Agrotrade 01

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD