Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

Pozvánka na Kontrolné streľby - pre držiteľov poľovných lístkov, majúcich trvalý pobyt v územnej pôsobnosti Obvodnej poľovníckej komory - Bratislava
Dovoľujeme si Vás pozvať na Kontrolné streľby, organizované Obvodnou poľovníckou komorou Bratislava pre držiteľov poľovných lístkov, ktorí majú  trvalý pobyt v územnej pôsobnosti Obvodnej poľovníckej komory Bratislava.

(viď príloha tohto oznamu).

 

Poznámka:     

V súvislosti s uvedeným je potrebné predovšetkým:

  1. nahlásiť svoju záväznú účasť na predmetnej akcii a to do 5. októbra 2020 – nahlásiť je potrebné meno s priezviskom a s číslom poľovného lístka a telefónnym číslom.

nahlásiť účasť možno e-mailom na  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

Je striktne daný maximálny počet účastníkov a zároveň je potrebné pripraviť vzorovú prezentačnú listinu s čestnými prehláseniami a overeniami účastníkov. V prípade, akýchkoľvek zmien či doplnení budete na Vašom telefónnom čísle kontaktovaný.

Uvedené je potrebné s ohľadom na rozmáhajúci sa nový typ koronavírusu COVID-19 a na povinnosť dodržania všetkých preventívno-bezpečnostných opatrení prijatých či už Vládou Slovenskej republiky, Krízovým  štábom Slovenskej republiky ako aj Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky resp. Regionálnym  úradom verejného  zdravotníctva Bratislava.

Zároveň si Vás dovoľujeme požiadať, z dôvodu ochrany nás všetkých, v prípade, že ste sa vrátili zo zahraničia pred menej ako 14 dňami resp. boli ste pred menej ako 14 dňami v kontakte s niekým kto sa vrátil zo zahraničia, aby ste sa v deň konania zhromaždenia resp. zasadnutia preukázali negatívnym testom na COVID-19 a aj to len v prípade, že nemáte, žiadne známe príznaky predmetného vírusového ochorenia.

V prípade, že sa u Vás objavia príznaky COVID-19, bezodkladne informujte kanceláriu Obvodnej poľovníckej komory - Bratislava tak, aby po pozitívnom výsledku Vášho testovania vedela realizovať potrebné kroky na zamedzenie jeho ďalšieho šírenia.

Za pochopenie ĎAKUJEME

S pozdravom
OPK Bratislava

Prílohy:
Stiahnúť tento súbor (Pozvánka KS 2020 (www).docx)Pozvánka KS 2020 (www).docx[Pozvánka]38 kB
Stiahnúť tento súbor (Pozvánka KS 2020 (www).pdf)Pozvánka KS 2020 (www).pdf[Pozvánka scan]1146 kB

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.