Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

polovnicky den kalnica23 11 zmensenaPoľovnícke združenie Kálnica usporiadalo 26.5.2023 poľovnícky deň na chate Široké pre deti z miestnej základnej školy, ktorá sa už tradične spoločne s našim združením zapája do akcie Čistý revír = čistá príroda. Krásna Kálnická príroda, slnečné počasie, milé usmiate deti a výborná partia učiteliek a poľovníkov, to bol základ tejto parádnej akcie.

Bohatý a pre deti atraktívny program začal slávnostným nástupom a poľovníckymi signálmi, deti si užili lesnú pedagogiku, sokoliara, streľbu zo vzduchovky, súťaže s poľovníckou tématikou a tiež ukážku práce polície a hasičov. Akciu sme ukončili dovzdávaním pamätných medailí a opekačkou.

Dlhodobo sa snažíme šíriť dobré meno poľovníctva a získavame sympatie a priazeň u detí a nepoľovníckej verejnosti. Spätná väzba v podobe detského smiechu a rozžiarených detských očí poteší každého. Mnohokrát zaznelo „poľovníci sú super“, takže môžem povedať malo to zmysel, tak ako a aj poľovníctvo má zmysel.

Úprimné poďakovanie patrí našim členom, ale aj všetkým dobrým ľuďom ktorí podporili túto akciu.

S pozdravom lesu a lovu zdar!
Ing Ján Krchnavý
predseda PZ Kálnica

polovnicky_den_kalnica23_1_zmensena.JPGpolovnicky_den_kalnica23_2_zmensena.JPGpolovnicky_den_kalnica23_3_zmensena.JPGpolovnicky_den_kalnica23_4_zmensena.JPGpolovnicky_den_kalnica23_5_zmensena.JPGpolovnicky_den_kalnica23_6_zmensena.JPGpolovnicky_den_kalnica23_7_zmensena.JPGpolovnicky_den_kalnica23_8_zmensena.JPGpolovnicky_den_kalnica23_9_zmensena.JPGpolovnicky_den_kalnica23_10_zmensena.JPGpolovnicky_den_kalnica23_11_zmensena.JPGpolovnicky_den_kalnica23_12_zmensena.JPG

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.