Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

polovnici detom krupina 3Dňa 21. júna v Domčeku CVČ v Krupine prebiehalo podujatie, organizované pod záštitou primátora mesta Krupina, "POĽOVNÍCI DEŤOM", kde bol pre deti pripravený deň plný zábavy, vzdelávania a nezabudnuteľných zážitkov. Počas podujatia mali deti možnosť spoznať prácu a poslanie poľovníkov, naučiť sa o ochrane prírody a zvierat a dokonca si vyskúšať rôzne poľovnícke aktivity. Pripravené boli aj ukážky poľovníckych psov, sokoliarov, rôzne tvorivé dielničky a mnoho ďalších zaujímavých aktivít. "Poľovníci deťom“ je akcia, ktorá spája zábavu a vzdelávanie. Tento rok bola pripravená pestrá paleta aktivít, ktoré deti zaujali a zároveň ich naučili nové veci o prírode a poľovníctve.

Program zahŕňal:

  • Ukážky zvierat: Deti mali možnosť vidieť rôzne druhy zvierat, ktoré sú typické pre náš región. Poľovníci predviedli aj svoje lovecké psy a vysvetlili, akú úlohu majú pri poľovačkách.
  • Prezentácie a prednášky: Poľovníci pripravili zaujímavé prednášky o ochrane prírody, správaní zvierat a významu poľovníctva pre udržanie rovnováhy v ekosystéme.
  • Tvorivé dielne: Kreatívne dielne, kde sa deti mohli zapojiť do rôznych remeselných aktivít.
  • Súťaže a hry: Rôzne hry a súťaže zamerané na zručnosti, ktoré poľovníci potrebujú pri svojej práci

Je dôležité, aby deti od malička rozumeli významu ochrany prírody a mali k nej blízky vzťah. Podujatie "Poľovníci deťom" spája zábavu a vzdelávanie, čo je skvelý spôsob, ako deťom priblížiť svet poľovníctva a ochrany zvierat. Toto podujatie bolo opäť veľkým úspechom a ukázalo, že záujem o prírodu a poľovníctvo je medzi deťmi veľký. Organizátori sa už teraz tešia na ďalší ročník a veria, že podobné akcie budú naďalej podporovať vzťah detí k prírode a jej ochrane.

 

OPK Krupina

polovnici_detom_krupina_1.jpegpolovnici_detom_krupina_1.jpgpolovnici_detom_krupina_2.jpegpolovnici_detom_krupina_2.jpgpolovnici_detom_krupina_3.jpegpolovnici_detom_krupina_3.jpgpolovnici_detom_krupina_4.jpegpolovnici_detom_krupina_4.jpgpolovnici_detom_krupina_5.jpegpolovnici_detom_krupina_5.jpgpolovnici_detom_krupina_6.jpegpolovnici_detom_krupina_6.jpgpolovnici_detom_krupina_7.jpegpolovnici_detom_krupina_7.jpgpolovnici_detom_krupina_8.jpegpolovnici_detom_krupina_8.jpgpolovnici_detom_krupina_9.jpegpolovnici_detom_krupina_9.jpgpolovnici_detom_krupina_10.jpegpolovnici_detom_krupina_10.jpgpolovnici_detom_krupina_11.jpegpolovnici_detom_krupina_11.jpgpolovnici_detom_krupina_12.jpegpolovnici_detom_krupina_12.jpgpolovnici_detom_krupina_13.jpegpolovnici_detom_krupina_13.jpgpolovnici_detom_krupina_14.jpegpolovnici_detom_krupina_14.jpgpolovnici_detom_krupina_15.jpegpolovnici_detom_krupina_15.jpgpolovnici_detom_krupina_16.jpegpolovnici_detom_krupina_17.jpegpolovnici_detom_krupina_18.jpegpolovnici_detom_krupina_19.jpegpolovnici_detom_krupina_20.jpegpolovnici_detom_krupina_21.jpegpolovnici_detom_krupina_22.jpegpolovnici_detom_krupina_23.jpegpolovnici_detom_krupina_24.jpegpolovnici_detom_krupina_25.jpegpolovnici_detom_krupina_26.jpegpolovnici_detom_krupina_27.jpegpolovnici_detom_krupina_28.jpeg

HĽADAŤ

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Agrotrade 01

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD