Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

posledne3MÁME CERTIFIKOVANÝCH LEKTOROV PROGRAMU POĽOVNÍCKA PEDAGOGIKA, nasledovať bude príprava materiálov a následná AKREDITÁCIADňa 4.7.2024 sa uskutočnilo vo Zvolene na Národnom lesníckom centre záverečné stretnutie vzdelávania lektorov vzdelávacieho programu “Poľovnícka pedagogika”. Lektori sa venovali téme “Vývinová psychológia” s úžasnou pani PaedDr. Magdalénou Kremnickou, PhD. z UMB BB, ktorej touto cestou patrí veľká vďaka.

A nie len jej, ale aj všetkým odborníkom a odborníčkam, ktorí budúcich lektorov “Poľovníckej pedagogiky” uviedli do tajov pedagogiky, psychológie, didaktiky, environmentálnej etiky, komunikačných zručností, poskytovania prvej pomoci pri pobyte v prírode a mnohých ďalších oblastí potrebných na získanie potrebných lektorských zručností a poznatkov. Súčasťou záverečného stretnutia bola aj prezentácia vlastnej realizácie programu Poľovníckej pedagogiky, príprava odborných prezentácii, záverečného testu pre budúcich frekventantov a samozrejme finalizácie projektu.

Držme si palce, aby sa nám podarilo dosiahnuť náš cieľ a úspešne akreditovať nový vzdelávací program Poľovnícka pedagogika. Informácie o prvom vzdelávaní medzi poľovníkmi poskytneme hneď, ako to bude možné.

posldne7.jpgposledne.jpgposledne2.jpgposledne3.jpgposledne4.jpgposledne5.jpgposledne6.jpgposledne8.jpgposledne9.jpg

 

HĽADAŤ

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Agrotrade 01

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD