Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

INFORMAČNÝ LETÁK SPK

HALALI SPUSTILO PODCASTY, POĽOVNÍCTVO JE ICH SÚČASŤOU

Tvorcovia televíznej relácie Halali informujú, že začiatkom februára spustili podcasty s lesníckou a poľovníckou tematikou a nájdete ich pod názvom Bližšie k prírode. Vďaka tomuto sa môžeme priblížiť laickej verejnosti a fanúšikom nie len obrazom, ale aj hovoreným slovom. Keďže, niektoré podcasty pripravuje SPK spoločne s Halali, ide tak o prvé podcasty s poľovníckou tematikou na Slovensku. Doposiaľ vyšlo 6 častí podcastov, z toho tri sa venujú problematike voľného pohybu psov v prírode, biopásomsokoliarstvu. Zvyšné nahrávky sú podcastové časti už odvysielaných relácií, ktoré taktiež obsahujú aj poľovnícke témy.

Takže ak obsluhujete Spotify, Anchor, Apple podcasts, Google podcasts a Deezer, už teraz ich tam nájdete pod názvom Bližšie k prírode. Podcasty môžete nájsť aj YouTube kanáli halalislovensko, na ich facebook-ovej stránke Halali, na webe www.halali.sk a tiež našom webe www.polovnickakomora.sk v časti Aktuálne-Mediálne výstupy-PODCASTY. Alebo si stačí kliknúť sem:

novela

ZAPOJTE SA DO IV.ROČNÍKA PROJEKTU ČISTÝ REVÍR = ČISTÁ PRÍRODA 2022 A ODMENA VÁS NEMINIE

SPK v spolupráci s Halali vyhlasuje už IV. ročník projektu čistenia lúk, polí, remízok, lesov. Z pohľadu laickej verejnosti a médií, je to najzaujímavejší a najsledovanejší počin poľovníkov v spolupráci s verejnosťou a je vnímaný veľmi pozitívne. Po kliknutí na link si môžete prečítať ako požiadať o príspevok z FRZP pokiaľ akciu organizujete, môžete si stiahnuť plagát, ktorým pripútate na akciu viac ľudí a takisto sa dozviete, koľko odpadu sa už vďaka poľovníkom podarilo vyzbierať za predošlé tri ročníky.

FB hlavicka revir 02

MIMORIADNE POVOLENIE LOVU NIEKTORÝCH DRUHOV RATICOVEJ ZVERI

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR vydalo mimoriadne povolenie lovu (MPL) niektorých druhov raticovej zveri z dôvodu vysokých škôd spôsobovaných zverou na lesných aj poľných kultúrach. MPL bolo vydané pre jeleniu, danieliu a mufloniu zver. MPL u diviačej zveri platí už od 16.1.2022 z dôvodu nutnosti rapídneho zníženia stavov diviačej zveri v súvislosti s ohrozením africkým morom ošípaných. MPL pre raticovú zver nájdete po kliknutí SEM.

Sledujte FB facebook.com/polovnictvo.spk insta instagram.com/polovnictvo_ma_zmysel

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.