Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

09 Nakladanie zmensenaAkcie ako je Čistý revír = čistá príroda, robíme každý rok v spolupráci s Obecným úradom Rumanová. Aj tohto roku sme ju spolu organizovali, plagát sme vyvesili na oznamovacej tabuli OU Rumanová a ďalšiu propagáciu zabezpečil pán starosta Mgr. Jankovič cez obecný rozhlas a na stránke obce.

Akcie, ktorú sme organizovali dňa 26.3.2022 sa zúčastnilo celkom 12 ľudí, z toho 7 členov PZ Rumanová. Technické zabezpečenie (traktor s vlekom a traktorbáger) zabezpečilo PZ, odvoz vyzbieraného odpadu na likvidáciu starosta obce. Množstvo odpadu z 1072 (ha) sme odhadli na cca 4,5 tony. Počasie nám vyšlo, atmosféra bola výborná a hlavne sme pomohli rumanovskej prírode.

Na záver sme zúčastneným poďakovali, po občerstvení v podobe pagáčikov, koláčov, vody zo studničky  "Miklóš" pre deti a vínka pre dospelých sa len zaprášilo a všetci sa rozišli domov s dobrým pocitom na duši.

Ing. Miroslav Babiar
predseda PZ

02_Vrecia_s_občerstvením_zmensena.jpg03_Foto_pred_rozdelením_zmensena.jpg04_Presun_od_Mikloša_zmensena.jpg05_Kemlageho_traktorbáger_vrecia_už_nestačili_zmensena.jpg06_Porada_poľovníkov_zmensena.jpg07_Presun_na_Čerdavu_zmensena.jpg08-Nakladanie_zmensena.jpg09_Nakladanie_zmensena.jpg10_Nakladanie_zmensena.jpg11_Vyloženie_pre_odvoz_na_smetisko_zmensena.jpg

 

 

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.